Diensten

verhuur-iconVERHUUR VAN MEDIA APPARATUUR

Wij hebben de beschikking over professionele apparatuur zoals licht, geluid, video en rigging. Zo maken we gebruik van de modernste technieken op het gebied van geluid met digitale mengtafels en line array. Ook met de nieuwste led spots dragen wij ons steentje bij als het gaat om milieu. Tevens hebben wij diverse LCD projectoren en projectieschermen waarmee projecties gemaakt kunnen worden van klein tot mega breedbeeld. Om het geheel op een veilige en verantwoorde manier op te kunnen hangen beschikken wij over vele jaren ervaring en knowhow met betrekking tot takels, truiding en constructiematerialen.


technischeondersteuning-iconTECHNISCHE ONDERSTEUNING EVENEMENTEN

Met onze materialen en kennis kunnen wij u ondersteunen en begeleiden in het traject van planning tot en met realisatie van uw evenement. Onze doelstelling is om u te ontzorgen en ervoor te zorgen dat uw evenement een succes wordt. Voor u gaat het tenslotte niet om de speakers en de lampen maar om de beleving die uw gasten ervaren. Vaak heeft u slechts één kans om een goede indruk te maken. Samen met ons kunt u deze kans pakken.


freelance-iconFREELANCE AUDIO/LICHT TECHNICUS

Beschikt u wel over de apparatuur maar is er een gebrek aan goede technische mensen dan kan ik u tevens ondersteunen als ervaren technicus. Er is in het verleden een ruime ervaring en technische kennis opgebouwd op zowel geluid, licht, video als rigging. Tevens heb ik diverse opleidingen en certificaten zodat een veilige en verantwoorde manier van werken gegarandeerd wordt. Zo heb ik bijvoorbeeld VCA-VOL, BHV, hoogwerker en heftruck certificaat, Veilig werken op hoogte en beschik ik over de benodigde PBM’s. Daarnaast ben ik in het bezit van Rijbewijs CE en code 95.