Over ons

Over Bekkers Media Support

Bekkers Media Support is gespecialiseerd in het verlenen van diensten met betrekking tot op- afbouw en bediening van technische media apparatuur zoals licht, geluid, video en rigging. Daarnaast beschikt Bekkers Media Support over diverse apparatuur zoals bijvoorbeeld een DiGiCo SD9 en een GrandMA onPC waarmee een evenement of presentatie tot een succes gemaakt kan worden.


Referenties

Bedrijven waar we voor werken:

// Theater De Eendracht
// Purple Group
// Focus
// Ampco/Flashlight
// Bridge events
// Rent-All
// LV-sound

Producties waarbij gebruik gemaakt werd van onze diensten:

// Dance Valley
// Wish Outdoor
// Extrema Outdoor
// Intens
// The Flying Dutch
// Forta Rock
// Handel Kermis
// Musical Scrooge


Portfolio

Vanaf oktober 1994 ben ik officieel actief in de entertainment branche als mede eigenaar van Purper Sound VOF. Later is dit door de continu groei veranderd naar Purple Group BV. Tot 2010 ben ik binnen dit bedrijf werkzaam geweest. In het begin als technicus, later door de genoemde groei als manager in het MT. Onder andere hierdoor is mijn vak als technicus naar de achtergrond geschoven waardoor ik in 2010 het besluit genomen heb om uit Purple Group te stappen.

Vanaf dat moment ben ik als fulltime werknemer gestart bij Theater De Eendracht in Gemert als toneelmeester. Zoals verwacht is "het theater", zeker voor een ex ondernemer, erg rustig. Daarom heb ik in 2013 besloten om mijn kennis en vaardigheden naast mijn werkzaamheden in het theater te ontplooien en deze in dienst te stellen van bedrijven op het gebied van audio- en lichtverhuur, entertainment bedrijven en theaters als freelance technicus.

Naast mijn werkzaamheden als freelance technicus ben ik enige tijd geleden tevens gestart met Bekkers Media Support. In dit bedrijf heb ik een aantal hightech audio, licht en videomaterialen ondergebracht waarmee ik bedrijven en particulieren kan helpen met de technische realisatie van een feest, evenement of presentatie.